Курсове
Плащания
Записвания

Модна агенция Мойра организира:

I. Курсове за манекени и фотомодели (всички възрасти)
II. Курсове за деца – модели предучилищна възраст (от 4 до 7 год.)
III. Курс за дами „Красива всеки ден” (без ограничения за възрастта)

I. Курсове за манекени и фотомодели

Тези курсове се провеждат през почивните дни (по три учебни часа). Включват практически занимания и лекции по тематичния план за обучение. За получаване на сертификат (удостоверение от агенцията) е необходимо покриването на определено ниво практически и теоретични знания.

Програмата за обучение е разработена от модели и специалисти с дългогодишен опит в България и чужбина и изпитана в петнадесет годишната практика на школата за модели на агенцията.

Обучението по нея дава основни сведения и практически указания за правилното положение на тялото при обикновена походка и модно дефиле. Дава и необходимите умения за работа при заснемане с камера и фотоапарат.

Нашите специалисти предлагат синтезирана информация в областта на естетиката и модата, полезна както за работа на моделите, така и за изграждането на собствен стил в обличането и в начина на живот.

Преминалите през това обучение са готови за участие в модни конкурси, рекламни снимки, модни ревюта и спектакли, рекламни промоции, кастинги и др. Могат да поемат по нелекия път на модела в България и чужбина.

 

II.  Курсове за деца – модели в предучилищна възраст (4-7 години).

Те включват обучение по модули:

  1. Децата и модата
  2. Млад дизайнер
  3. Етикет и поведение
  4. Курс по шев и кройки за деца
  5. Физическа подготовка и хранене

За първи път агенцията включва различни модули за обучение на децата в тази възраст. Прави се проучване на интереса към подобен тип обучение.

Основната цел е запознаване на децата с основни понятия, свързани с модата, дизайна, стиловете, шиенето, поведение в общуването, хранене и физическа култура.

Практическата насоченост е свързана с разпознаването на облеклата и предназначението им, съчетаването им с аксесоари, рисуване на собствени проекти за облекла, шиене и др. Не по-малко важни са изграждането на двигателна култура и правилно положение на тялото при обикновена походка и модно дефиле, грижата за външния вид, полезни и вредни навици при храненето и др.

На доброто самочувствие и комуникативност се обръща специално внимание. Изграждат се основни умения за поведение пред фотоапарат и камера.

Програмите за различните модули са съобразени с възрастта на децата и всичко е под формата на игри и забавления.

 

III.     Курс за дами „Красива всеки ден”

Добре поддържаната жена е убедена в приятното впечатление, което създава, а то означава хармонично съчетание на тен, грим, фризура, облекло.

Всяка жена, независимо от възрастта, е красива по свой начин. Тази красота трябва да се  открие и съхрани.

И не е необходимо всички дами да стават модели от модните подиуми и рекламите. Те могат да бъдат „модели” в живота си. Да бъдат винаги „на ниво” – излъчващи енергия, красота, стил и добро настроение.

Този курс е за това – да помогне на дамите да намерят себе си и своята неповторимост.

Програмата включва беседи, свързани с поддържането на кожата, косата, физическото състояние на тялото. Обръща се специално внимание на стойката, походката с ежедневни и с високи официални обувки; на фотогеничността на всяка дама.

Дават се различни решения, свързани с грима, различни процедури и манипулации, съвети за изграждане на собствен базисен гардероб, в зависимост от възрастта и начина на живот. Препоръчват се различни видове спорт, процедури за релаксация, хобита и пр.

Този курс е едно приятно развлечение за дами, които са си подарили лично време и могат да се забавляват.

Можете да изберете времето от 17.30 до 19.00 ч. през седмицата и на дамско парти в почивните дни. За да разберем кога Ви е по-удобно попълнете лист за записване.

Model Agency Moira’s Flash website is created by Studio Future Media, Bulgaria.
©2005 - 2019 Moira. All rights reserved!
Best Corporate website - September 2005 WEB-BG